En aquest document, elaborat pels alumnes de 1r de batxillerat a partir d'un taller de coeducació, hi trobareu telèfons i pàgines web d'atenció a la violència de gènere. 

Activitats

Aquí teniu les activitats realitzades i previstes

Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, 25 de novembre de 2019

El 25 de novembre de 2019, l'institut de St. Just s'adhereix al manifest del dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones del departament d'ensenyament (linkar-lo: http://xtec.gencat.cat/web/.content/curriculum/coeducacio/eliminacio-violencia-dones/documents/Manifest25N_2019_EDU.pdf)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recital de textos

25.11.19 Lectures.jpg

Amb motiu de la celebració de l’11 de febrer, Dia Internacional de les Dones i les Nenes a la Ciència i la Tecnologia, i d’acord amb l’acció aprovada per la Comissió Dona, Ciència i Tecnologia del PEC (Projecte Educatiu de Ciutat ) de Sant Just Desvern, l’Institut ha organitzat les activitats següents, tant en el centre com fora, el proper dimarts dia 11 de febrer: 1. Xerrada, destinada a l’alumnat de 3r. d’ESO, que anirà a càrrec de Sofia Nogués, jove periodista santjustenca, única dona en tot l’estat que participa en el Projecte eXXpedition, consistent en la volta al món de 300 dones en un vaixell de vela, que es desenvoluparà al llarg de 31 etapes durant dos anys, amb l’objectiu d’avaluar l’estat dels oceans i alarmar la societat sobre el problema dels plàstics en el mar. Es tracta d’una aventura científica que pretén empoderar la dona, posant en valor el seu paper en la conscienciació de l’emergència climàtica. La xerrada de Sofia Nogués tindrà lloc a les 12 h., a la Sala d’Actes de l’institut i versarà sobre el canvi climàtic i la seva experiència en el Projecte eXXpedition. 2. Mentoratge d’alumnes de 1r. i 2n. de Batxillerat de Ciències amb alumnat de 5è. de Primària de les escoles de Sant Just que tindrà lloc el mateix dia 11 de febrer de 15,00/15,30 a 16,30/17 als centres Canigó, Montserrat i Madre Sacramento i el divendres 14 a l’escola Montseny. Aquesta activitat, que es va fer per primera vegada el curs passat 2018-2019 amb un total de cinc alumnes, ha tingut, enguany, un gran èxit en la resposta del nostre alumnat voluntari, el nombre del qual s’ha triplicat, atès el gran interès que ha causat.